Beoordelingen van Picobello Lelystad

Recente recensies van Picobello Lelystad

4 sterren na 32 reviews

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw, tegen koud aan. Alles was op z'n zijkant geleverd waardoor rommeltje (door gelekt etc). Vlees was wel mals en goed. Na een ruim uur pas bezorgd, erg lange bezorgtijd.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was goed en warm dus heel tevreden

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat ik erg krap in mijn tijd zat en geen tijd had om te koken besloot ik online een pizza te bestellen bij Picobello. Dat ging snel, ik wist wat ik wilde. Dit was mijn allereerste bestelling bij jullie en ook een eerste indruk. Ik kon een tijdstip aangeven wanneer ik het geleverd wilde hebben en dat heb ik gedaan. Na 20 minuten gebeld waar mijn pizza bleef, tijd begon immers te dringen. Uiteindelijk kwam het 25 min. te laat. Normaal gesproken vind ik het niet erg, ook al is het niet netjes van de zaak maar als je krap in je tijd zit dan is het mateloos irritant en stressvol. Geef klanten dan niet de mogelijkheid een tijdstip te kiezen. Er kon ook geen excuses af voor de te late bezorging. De pizza was lekker maar slap en heb door de te late bezorging weinig kunnen eten. Een eerste indruk kan je nooit meer over doen. Erg jammer.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker patat kapsalon

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zelfs nog heet en werd ruim voor de aangegeven tijd afgeleverd zeer tevreden over de maaltijd

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam 30 minuten later dan aangegeven. De patat was niet om te vreten en heb ik weggegooid. Het vlees was lauw tot koud . De gratis frisdrank zat er niet bij.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komt altijd erg laat.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee van de snacks waren anders dan wat we besteld hadden. Kwaliteit was op zich goed, niets bijzonders.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling bleek een uur later bij picobello bi nnen te zijn gekomen, waardoor we 1.5 uur op onze pizza's moesten wachten. Pizza's waren wel heerlijk!

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en prima eten, al kon de kapsalon beter: meer vlees, minder patat, minder saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur + een kwartier op de pizza's gewacht. KNUDDE :-(

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor het eerst bij picobello besteld. Deze werd heel vriendelijk aangenomen en op tijd bezorgd. De pizza’s waren lekker en goed maar de spareribs is geen aanrader, het vlees zat nog vast aan het bot en was taaiig. Dat hoort normaal gesproken er bijna vanaf te vallen. De salade mag volgens mij wel wat dressing bij.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, ik had de bestelling gedaan op deze site, heel handig maar mis een grote patat op de site. Verder had ik aangegeven om 18.30 uur dan pas ben ik thuis. Pizza voor mama moest dus in de oven toen ik thuis kwam. Jammer..... en vorige keer kwam het te laat, dus toen hadden de anderen nog niks en had papa al gegeten.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Eten was heerlijk

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur eindelijk eten, en helaas ook niet meer warm. Een deel van de bestelling bleek ook niet te kloppen. Wel een blikje drinken er bij gekregen, spoelde het in ieder geval beter weg.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het broodje was te bruin en de shoarma was te hard gebakken de sla zat geen dressing op de knoflook saus was zoet niet pittig al met al geen succes

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht hamburger lijkt wel van rubber.patat oude kleine stukjes .moesten lang wachten.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten eten was er snel salade was vers , maar kan wat meer met variatie.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker ? en niet te zoutig precies zoals het hoort te zijn.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza met kip tandoori was lekker. Die met artisjokken en paprika/champignons had veel te veel tomatenpuree.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone, goed gevuld, smaak prima, bezorging binnen uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond bestelling geplaatst waar ik een bevestiging heb gekregen maar na 2uur een keer gebeld ......volgens hun niet aangekomen ....maar na een uur later uiteindelijk wel gekregen

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was redelijk, maar niet uitzonderlijk goed, maar de bezorging liet erg lang op zich wachten. Op de site wordt gesteld dat vanaf 16u wordt bezorgd. Dat was ook de reden voor dit restaurant te kiezen omdat de meeste pas om 17u beginnen. Toen ik via hun website bestelde werd gesteld dat ik het om 16.45u zou krijgen. Maar uiteindelijk werd het na 19u. Mijn dochter sliep toen al bijna. Ik heb vanaf half zes een aantal keren gebeld, maar van een moeizaam Nederlands sprekende man kreeg ik steeds te horen: komt eraan! om half zeven kreeg ik uiteindelijk een vrouw aan de telefoon die zei dat ze pas vanaf 18u bezorgen. Zet dat dan ook op de website! Derhalve een grote teleurstelling en ik zal ook niet snel hier weer bestellen.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs Waren goes zaorma was beetje Weinig in at Weinig smaak aan

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Internet bestelling gedaan met aanpassingen. In de meeste gevallen gaat het fout. Bij pizza picobello kregen we precies wat we besteld hadden. Echt helemaal top ????????????

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer online besteld. De eerste keer niks ontvangen. Dag erna nogmaals besteld. Na 45minuten nagebeld, bleek de bestelling niet doorgekomen te zjnn. De beste heer gaf aan dat ik de bestelling niet hoefde te betalen en zou deze bezorgen. Na 5min teruggebeld en gevraagt of meneer mijn adres wilde hebben, dit bleek wel handig te zijn. Het is nu de volgende dag en ik heb wederom niets ontvangen! Kortom, 3x bestellen en 3x niets ontvangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wacht nog steeds op de bezorger

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! En vrij snel gebracht. Voor mij volgende keer weer bij deze vriendelijke mensen bestellen/afhalen.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 pizza had iets warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot onze verbazing was de patat super ! Houden zo

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.